Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Bino Toys Fa kék futóbringa 82705

39 280 Ft
+ 1 750 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
kockamano.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 39 280 Ft

Termékleírás
Kisvakond fa tanuló bicikli

Beköszöntött a jó idő, ezzel együtt eljött annak is az ideje, hogy a szabadban játszadozzatok. Ehhez ajánlunk Neked egy tökéletes és vagány fa lábbal hajtható biciklit. A járgány zöld színben pompázik, és ezen felül kedvenc meséd szereplőjét Kisvakondot is megtalálod rajta, amint hozzád hasonlóan ő is ügyesen suhan, bátran kerülgetve a méhecskéket.

Ez a Kisvakondos kerékpár fából készült, és attól sem kell tartanod, hogy gyorsan kinőnéd, hiszen az ülése magassághoz mérten állítható. Ezzel a remek Kisvakondos biciklivel garantáltan te leszel a legmenőbb a játszótéren.

Ez a Kisvakond fa tanuló bicikli 3 éves kortól ajánlott.

A bicikli mérete: 81 x 39 x 57 cm
Kisvakond fa tanuló bicikli

Beköszöntött a jó idő, ezzel együtt eljött annak is az ideje, hogy a szabadban játszadozzatok. Ehhez ajánlunk Neked egy tökéletes és vagány fa lábbal hajtható biciklit. A járgány zöld színben pompázik, és ezen felül kedvenc meséd szereplőjét Kisvakondot is megtalálod rajta, amint hozzád hasonlóan ő is ügyesen suhan, bátran kerülgetve a méhecskéket. Ez a Kisvakondos kerékpár fából készült, és attól sem kell tartanod, hogy gyorsan kinőnéd, hiszen az ülése magassághoz mérten állítható. Ezzel a remek Kisvakondos biciklivel garantáltan te leszel a legmenőbb a játszótéren.

Ez a Kisvakond fa tanuló bicikli 3 éves kortól ajánlott.

A bicikli mérete: 81 x 39 x 57 cm

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.